+48 509 233 416
kontakt@kucharznawynos.pl
Wiemy, że ci z Was, którzy prowadzą biznes gastronomiczny borykają się w tym trudnym dla nas czasie z wieloma problemami takimi jak braki kadrowe, przestarzałe menu czy niedoświadczona obsługa sali. Dziś niełatwo o dobrych kucharzy, doświadczonych kelnerów czy wyrozumiałą pomoc kuchenną. Dlatego kucharz na wynos to również personel gastronomiczny do wynajęcia.
Pomożemy Ci zarówno ułożyć sezonowe menu, które przyciągnie nowych gości jak i przeszkolimy Twoich pracowników, zarówno tych na kuchni jak i tych na sali. Nasz personel gastronomiczny na wynajem pomoże przy realizacji zaplanowanych eventów i obsłudze gości.
Prowadzimy warsztaty kulinarne, cukiernicze, kelnerskie oraz barmańskie. Naszą ofertę kierujemy zarówno do sektora HORECA jak i klientów indywidualnych, chcących zapewnić sobie profesjonalną oprawę przyjęcia z doświadczonym personelem gastronomicznym na wynajem.
W gastronomi od 12 lat. Dziewczyna, która przekuła pasję w profesję. Zdobywała doświadczenie w renomowanych hotelach i restauracjach na śląsku. Do niedawna Pastry Chef w restauracji Stadionova w Tychach. Obecnie szef cukierni w Aries Hotel & SPA Wisła ****
Przedsiębiorca i twórca marki KUCHARZ NA WYNOS obsługującej prywatne eventy w domu u Klienta. Trener warsztatów kulinarnych dla sektora HORECA, laureatka i jurorka konkursów kulinarnych, prywatny kucharz do wynajęcia.
Miłośniczka powieści kryminalnych oraz literatury z zakresu rozwoju osobistego. Ulubiona kuchnia to dania orientu oraz kuchnia śródziemnomorska. Fanka nowoczesnych deserów restauracyjnych. Zamiłowanie do słodkich wypieków odziedziczyła w genach po babci. Pasjonat własnoręcznego wypieku chleba oraz staropolskich kiszonek.
Motto, którym się kieruję:
.. wszystko jest trudne dopóki nie stanie się łatwe.
Pasję do gotowania zaszczepiła mi babcia i mama kiedy uczęszczałam jeszcze do szkoły podstawowej. To wtedy zdecydowałam, że w życiu pójdę w kierunku gastronomii. Swoją drogę zawodową rozpoczęłam pracą w jednej z hinduskich restauracji na śląsku. Kuchnia Azji był bliska mojemu sercu a po sześciu latach swoją drogę kontynuowałam już w Wielkiej Brytanii jako sous-chef w jednej z londyńskich restauracji. Przez kolejne 13 lat zgłębiałam tajniki gastronomii zdobywając kolejne doświadczenia i poznając nowe kuchnie świata. Dzięki temu jestem elastyczna w komponowaniu menu dla wymagających klientów, którzy chcą odkrywać nowe smaki.