+48 509 233 416

kontakt@kucharznawynos.pl

O nas
O nas

Personel gastronomiczny do wynajęcia

Wiemy, że ci z Was, którzy prowadzą biznes gastronomiczny borykają się w tym trudnym dla nas czasie z wieloma problemami takimi jak braki kadrowe, przestarzałe menu czy niedoświadczona obsługa sali. Dziś niełatwo o dobrych kucharzy, doświadczonych kelnerów czy wyrozumiałą pomoc kuchenną. Dlatego kucharz na wynos to również personel gastronomiczny do wynajęcia.

Personel gastronomiczny na wynajem do obsługi imprez

Pomożemy Ci zarówno ułożyć sezonowe menu, które przyciągnie nowych gości jak i przeszkolimy Twoich pracowników, zarówno tych na kuchni jak i tych na sali. Nasz personel gastronomiczny na wynajem pomoże przy realizacji zaplanowanych eventów i obsłudze gości.

Prowadzimy warsztaty kulinarne, cukiernicze, kelnerskie oraz barmańskie. Naszą ofertę kierujemy zarówno do sektora HORECA jak i klientów indywidualnych, chcących zapewnić sobie profesjonalną oprawę przyjęcia z doświadczonym personelem gastronomicznym na wynajem.

Kinga Bałazy

Kinga Bałazy

W gastronomi od 12 lat. Dziewczyna, która przekuła pasję w profesję. Zdobywała doświadczenie w renomowanych hotelach i restauracjach na śląsku. Do niedawna Pastry Chef w restauracji Stadionova w Tychach. Obecnie szef cukierni w Aries Hotel & SPA Wisła ****

Przedsiębiorca i twórca marki KUCHARZ NA WYNOS obsługującej prywatne eventy w domu u Klienta. Trener warsztatów kulinarnych dla sektora HORECA, laureatka i jurorka konkursów kulinarnych, prywatny kucharz do wynajęcia.

Miłośniczka powieści kryminalnych oraz literatury z zakresu rozwoju osobistego. Ulubiona kuchnia to dania orientu oraz kuchnia śródziemnomorska. Fanka nowoczesnych deserów restauracyjnych. Zamiłowanie do słodkich wypieków odziedziczyła w genach po babci. Pasjonat własnoręcznego wypieku chleba oraz staropolskich kiszonek.

Motto, którym się kieruję:
.. wszystko jest trudne dopóki nie stanie się łatwe.

 

Marlena Chabińska

Pasję do gotowania zaszczepiła mi babcia i mama kiedy uczęszczałam jeszcze do szkoły podstawowej. To wtedy zdecydowałam, że w życiu pójdę w kierunku gastronomii. Swoją drogę zawodową rozpoczęłam pracą w jednej z hinduskich restauracji na śląsku. Kuchnia Azji był bliska mojemu sercu a po sześciu latach swoją drogę kontynuowałam już w Wielkiej Brytanii jako sous-chef w jednej z londyńskich restauracji. Przez kolejne 13 lat zgłębiałam tajniki gastronomii zdobywając kolejne doświadczenia i poznając nowe kuchnie świata. Dzięki temu jestem elastyczna w komponowaniu menu dla wymagających klientów, którzy chcą odkrywać nowe smaki.

Marlena Chabińska
Obszar działania
Gdzie świadczymy usługi
Kraków

Kraków

Warszawa

Warszawa

Wrocław

Wrocław

Nowy Sącz

Nowy Sącz

Dąbrowa Górnicza

Dąbrowa Górnicza

Katowice

Katowice

Bytom

Bytom

Chorzów

Chorzów

Sosnowiec

Sosnowiec

Będzin

Będzin

Mysłowice

Mysłowice

Jaworzno

Jaworzno