O nas
Oferta
Menu
Zainspiruj się
Galeria
Kontakt
+48 509 233 416
kontakt@kucharznawynos.pl
Zamów kucharza
Menu wegańskie
Menu
Vege
Przystawka
Szarpany boczniak z prażoną ciecierzyca
Sałatka pak choi z grilowanym tofu
Carpacio z mano ze świeżym chilli i emulsją z limonki
Zupa
Zupa z czerwonej soczewicy z kminem rzymskim i mlekiem kokosowym
Zupa krem z kopru włoskiego z oliwą z chilli
Zupa krem z dyni z masłem orzechowym i świeżą kolendrą
Danie główne
Gryczane kaszotto z botwiną
Stek z kalafiora podany na puree z batatów
Makaron ryżowy smażony z kiełkami fasoli mung imbirem marchewką, sezamem
Paella vegańska
Gołąbek z czerwonej kapusty z kaszą kuskus i emulsja z leśnych grzybów
Deser
Kokosowy pudding z musem z mango
Owoce sezonowe pod kruszonką z płatków owsianych
Kulki z soczewicy w gorzkiej czekoladzie
Obszar działania
Gdzie świadczymy usługi
Kraków
Warszawa
Wrocław
Nowy Sącz
Dąbrowa Górnicza
Katowice
Bytom
Chorzów
Sosnowiec
Będzin
Mysłowice
Jaworzno